Försäkringar för dig som är Bonuskund

Samla dina försäkringar och bli Bonuskund hos Moderna Försäkringar så får du utöver rabatt och bonus möjlighet att teckna försäkringar från ett större utbud.

Här finner du de försäkringar som är speciellt framtagna för dig som  Bonuskund hos Moderna Försäkringar. Vår Motorcykelförsäkring, Mopedförsäkring och Snöskoterförsäkring är enbart möjliga att teckna för dig som är Bonuskund hos oss.

Ring vår kundservice på telefon 0200 - 259 259 för att få mer information..

Se till att din motorcykel är skyddad

Vi erbjuder inte längre försäkring i Modernas varumärke. Om du har en gällande Motorcykelförsäkring, se nedan gällande försäkringsvillkor:

Vill du teckna en motorcykelförsäkring kan du göra det via vårt varumärke Bilsport & MC.

Förköpsinformation

Förköpsinformation

Försäkringsvillkor

Fullständiga försäkringsvillkor
Gällande från 2013-07-01 (vid tecknad eller förnyad från detta datum)

   

 

Försäkra din moped

Som ägare av en moped eller en EU-moped måste du ha en trafikförsäkring. Som Bonuskund hos Moderna Försäkringar kan du dessutom utöka din försäkring så att du får ett mer komplett skydd för dig själv, dina medtrafikanter och din moped. Vår mopedförsäkringen är speciellt framtagen för dig som är Bonuskund och kan tecknas via vår Kundsservice på telefon 0200 - 259 259.

Trafikförsäkring för moped 

För mopeder utan registreringsnummer erbjuder vi den obligatoriska trafikförsäkringen. Trafikförsäkringen gäller för personskador på förare, passagerare och medtrafikanter vid en trafikolycka. Försäkringen gäller också om du skulle råka köra på någon annans fordon eller egendom. Tänk på att trafikförsäkringen inte ersätter dig för skador på din egen moped.

EU-moped

Om du har en EU-moped kan du förutom trafikförsäkringen även teckna en halv- eller helförsäkring beroende på vad du vill ska omfattas. Om du väljer en halvförsäkring för EU-mopeden får du hjälp om du råkar ut för en brand, stöld eller ett stöldförsök. Försäkringen gäller även för rättsskydd vid vissa tvister.

Helförsäkringen ersätter dig för vagnskador på EU-mopeden vid exempelvis skadegörelse eller trafikolycka.

Försäkringen för EU-moped är en helårsförsäkring vilket innebär att den gäller med samma omfattning året runt. Du behöver därmed inte ställa av och på EU-mopeden i Vägtrafikregistret.

 

Förköpsinformation Moped

Förköpsinformation Moped

Förköpsinformation EU-Moped

Förköpsinformation EU-Moped

Skaffa en modern snöskoterförsäkring

Även om du kanske mest kör din snöskoter ute i naturen kan det kännas tryggt med en försäkring som ger dig, dina medtrafikanter och skotern ett bra skydd om olyckan skulle vara framme. Snöskoterförsäkringen är speciellt framtagen för dig som är Bonuskund hos Moderna.

Ring vår Kundservice på telefon 0200 - 259 259 för att teckna din snöskoterförsäkring idag.

Snöskoterförsäkringen gäller för

  • snöskoter med normal utrustning
  • släp till snöskotern (max 15 000 kronor)
  • fast monterat tillbehör och utrustning
  • avmonterat tillbehör, till exempel en packbox.

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen är obligatorisk och gäller för personskador på förare, passagerare och medtrafikanter vid en trafikolycka. Försäkringen gäller också om du skulle råka köra på någon annans fordon eller egendom. Tänk på att trafikförsäkringen inte ersätter dig för skador på din egen snöskoter.

Halvförsäkring

I halvförsäkringen ingår trafikförsäkring och delkasko. Detta innebär att du utöver det som ingår i trafikförsäkringen får hjälp om du råkar ut för en brand, stöld eller ett stöldförsök. Försäkringen gäller även för rättsskydd vid vissa tvister samt för krossad eller spräckt siktskiva.

Helförsäkring

Helförsäkringen innehåller samma saker som en halvförsäkring och dessutom vagnskada som ersätter dig för skador på din egen snöskoter vid exempelvis skadegörelse eller trafikolycka. Även glasskada som uppkommer vid en trafikolycka, till exempel en kollision, omfattas av helförsäkringen.

 

 Förköpsinformation Snöskoter

Förköpsinformation Snöskoter

Snöskoterförsäkringen är en helårsförsäkring vilket innebär att den gäller med samma omfattning året runt. Du behöver i och med det inte ställa av och på snöskotern i Vägtrafikregistret.

Young Living försäkring erbjuds inte längre hos oss. Om du har en gällande Young Living försäkring, se nedan gällande försäkringsvillkor:

Fullständiga försäkringsvillkor - YoungLiving
Juni 2014 (nu gällande)

 
 

 

 

Fullständiga försäkringsvillkor - YoungLiving
Juli 2013

 
     
Fullständiga försäkringsvillkor - YoungLiving

Januari 2010 

 
     
Fullständiga försäkringsvillkor - YoungLiving

Maj 2009

 
     

 

Saknar du information på den här sidan?